Specialiteiten menu

Onze specialiteitjong rundvlees uit de regio

Ons jong rundvlees

KALFSTONG

met kappertjessaus

GESTOOFDE KALFSWANG

Speciaal aanbevolen door de kok

SPARERIBS

van jong rund(een aanrader)

GEGRILDE DIAMANTHAAS

met sjalot saus

RIB EYE ± 250 gr.

Rib Eye Lady ± 180 gr. € 21,75

RIB EYE MEN’S STEAK

(± 450 gram met bot) gemarineerd met knoflook en cajun

KALFSSCHNITZEL Naturel

Boeren, met gebakken spek, ui en champignons € 24,50

PROEVERIJ ‘T RUNDERKE

een selectie van onze lekkerste hoofdgerechten in het klein.

TOURNEDOS (± 250 GR.)

Flink stuk vers afgesneden runderhaas (het malse stukje vlees van het rund)

CHATEAUBRIAND (VOOR 2 PERSONEN)

± 500 gr. ossenhaas aan één stuk aan tafel getrancheerd en geserveerd

Specialiteiten menu

Onze voorgerechtenom lekker mee te beginnen

Koude Voorgerechten

Broodplank oerbrood licht & donker

met kruidenboter en tapenade

warm knoflookbrood

vers uit de oven

Carpaccio

met pijnboompitten, Old Amsterdam en truffelmayonaise

Pastrami

met biet, mosterdmayonaise en champignons

Seizoenssalade

met biefstukpuntjes, komkommer, zongedroogde tomaat, pijnboompit,
rode ui en balsamicoglacé

Krokante gamba’s

met ravigotte bereid op eigen wijze

Luxe tartaar van jong rund

op eigen wijze bereid

Proeverij ’t Runderke

Warme Voorgerechten

Stukjes kalfslever

met ui, spekjes en toast

 

Soepen

Mosterdsoep

op eigen wijze bereid

Pomodorisoep

op eigen wijze bereid met een scheutje room

Soep van de dag
Specialiteiten menu

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees

SPARERIBS NATUREL

Malse spareribs gemarineerd met marinade uit eigen keuken

SPARERIBS PITTIG
VARKENSHAAS

met stroganoffsaus

Halve haan

gekruid en heerlijk gebakken

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalm

met witte wijn-dillesaus

Kindergerechten

JE KUNT KIEZEN UIT

kipnuggets, frikandel, kroket, kaassouflé of knakworst. Natuurlijk krijg je hier lekkere frietjes, mayonaise en ketchup bij

HALVE STRENG SPARERIB

met frites

KINDERSCHNITZEL

met fites

Extra

EXTRA GEBAKKEN AARDAPPEL
EXTRA FRIET
Specialiteiten menu

Nagerechten

Nagerechten

GRAND DESSERT
Frambozen crème brûlée
Vlierbloesem panna cotta

met een gelei van aardbei

PETIT GRAND DESSERT
DAME BLANCHE
KINDERIJSJE

Speciale Koffie's

IRISH KOFFIE

met Irish Whiskey en slagroom

ITALIAN KOFFIE

met Amaretto en slagroom

SPANISH KOFFIE

met Tia Maria en slagroom

FRENCH KOFFIE

met Grand Marnier en slagroom