Specialiteiten menu

Onze specialiteitjong rundvlees uit de regio

Ons jong rundvlees

SPIDERSTEAK, OOK WEL SLOTLAPJE GENOEMD

een heerlijk mals doorregen stukje van het rund

KALFSTONG

met kappertjessaus

STOOFPOTJE VAN RUND

met aardappelpurree

GESTOOFDE KALFSWANG

Speciaal aanbevolen door de kok

SPARERIBS

van jong rund(een aanrader)

GEGRILDE DIAMANTHAAS

met sjalot saus

RIB EYE ± 250 gr.

Rib Eye Lady ± 180 gr. € 21,75

RIB EYE MEN’S STEAK

(± 450 gram met bot) gemarineerd met knoflook en cajun

KALFSSCHNITZEL Naturel

Boeren, met gebakken spek, ui en champignons € 22,25

PROEVERIJ ‘T RUNDERKE

een selectie van onze lekkerste hoofdgerechten in het klein.

TOURNEDOS (± 250 GR.)

Flink stuk vers afgesneden runderhaas (het malse stukje vlees van het rund)

CHATEAUBRIAND (VOOR 2 PERSONEN)

± 500 gr. ossenhaas aan één stuk aan tafel getrancheerd en geserveerd

Specialiteiten menu

Onze voorgerechtenom lekker mee te beginnen

Koude Voorgerechten

Mandje stokbrood

met kruidenboter

warm knoflookbrood

vers uit de oven

Carpaccio

met pijnboompitten, Old Amsterdam en truffelmayonaise

Pastrami

met gele biet, mosterdmayonaise en champignons

Salade Naegelholt

met oude kaas, appelstroop en een plakje roggebrood

Herfstsalade

met gerookte eend en relish

Luxe tartaar van jong rund

met rode ui en eigeel

Proeverij ’t Runderke

Warme Voorgerechten

Courgette spaghetti

met gerookte zalm en garnaaltjes

Champignons in bokbierbeslag

met knoflooksaus

Zwezerik

met gebakken witlof en portsaus

 

Stukjes kalfslever

met ui, spekjes en toast

 

Soepen

Huisgemaakte ossenstaartsoep

met een glaasje Madeira

Pompoensoep

met geroosterde pitjes

Tomatensoep

met een vleugje room

Specialiteiten menu

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten vlees

VARKENSHAAS

met stroganoffsaus

SPARERIBS NATUREL OF PITTIG

Malse spareribs gemarineerd met marinade uit eigen keuken

GEBAKKEN EENDEN FILET

met portsaus

SURF EN TURF

hertenbiefstuk met gamba’s

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalm

met witte wijn-dillesaus

Kindergerechten

JE KUNT KIEZEN UIT

kipnuggets, frikandel, kroket, kaassouflé of knakworst. Natuurlijk krijg je hier lekkere frietjes bij

STUKJES KIP

met frites

HALVE STRENG SPARERIB

met frites

KINDERSCHNITZEL

met fites

Extra

EXTRA GEBAKKEN AARDAPPEL
EXTRA FRIET
Specialiteiten menu

Nagerechten

Nagerechten

TARTE TARTIN VAN PEER

met mascarpone crème en vanille-ijs

CHOCOLADEMOUSSE

met gemarineerde mandarijn en pecannoten

CHEESECAKE

met warme kersen

DAME BLANCHE
KINDERIJSJE

Speciale Koffie's

’T RUNDERKE

koffie met Tia Maria, Contreau en slagroom

BERTHA 43

Koffie met Licor 43 en slagroom

IRISH KOFFIE

met Irish Whiskey en slagroom

ITALIAN KOFFIE

met Amaretto en slagroom

SPANISH KOFFIE

met Tia Maria en slagroom

FRENCH KOFFIE

met Grand Marnier en slagroom